Over ons

/
Terrazza, gelegen naast de Leie, is de perfecte plek om te genieten van ambachtelijk, lokaal bier, een warme drank of een glas wijn uit ons zeer uitgebreide wijnkaart.

Een eigentijds food & drinks-concept met een vleugje rock-'n-roll.

Het restaurant wordt geleid door Isabelle & James en hun team en serveert alles van sharings, pizza & pasta, healthy salades, fondues tot heerlijke klassiekers met een verrassende twists en huisgemaakte desserts. Terrazza is de ideale plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken.

Terrazza staat gekend om zijn schitterend overdekt terras. Dankzij de warmte-elementen en vloerverwarming geniet u op elk moment van gezonde buitenlucht. Neemt u toch liever binnen plaats? Dan vertoeft u in een fris, stijlvol lounge interieur. Er is tevens een aparte ruimte voorzien waar u ongestoord kan vergaderen, lunchen of een feestje houden.

Of je nu een foodie bent, een local, een subtiele genieter of een echte bourgondiër, bij Terrazza ben je altijd welkom. We zijn 7 dagen per week geopend en bieden een gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten. Bij ons kun je jezelf verbinden met het goede leven en de sfeer van een bruisende dorp nabij Gent.

Zowel aan de bar of in een comfortabele fauteuil kan je genieten van je aperitief in een onvergelijkbare sfeer. Daarnaast bieden wij uitgebreide wijnkaart zowel voor de rosé, witte als rode wijnen. Of je nu op zoek bent naar een zachte, florale witte wijn uit Slovenië of een complexe, intense rode wijn uit de Bourgogne, wij hebben wat je zoekt.

Als je trek hebt, kun je bij ons ook tapas en andere hapjes bestellen die perfect bij je aperitief passen. Terrazza: niets beters om je week te breken en je weekends in te zetten.

Terrazza, gelegen naast de Leie, is de perfecte plek om te genieten van ambachtelijk, lokaal bier, een warme drank of een glas wijn uit ons zeer uitgebreide wijnkaart.