Er werd mij gevraagd om een voorwoord te schrijven. Nu, wie me kent weet dat
ik niet op mijn mondje gevallen ben. Maar de vraag beantwoorden waarom ik eind 2018 besloot om Terrazza over te nemen, daar moest ik wel even over nadenken. Vooruit dan maar!

Ik ben Isabelle De Bleeker, mama van Judith, Edgard en Gauthier én soulmate van James Petrens.

Zelf had ik geen HoReCa-ervaring, maar ik kon me wel met de nodige trots een “vriend van de HoReCa” noemen. Ik ervaarde een gemis in mijn Latem. Een plaats waar ik gezellig kon babbelen, aperitieven of eten als ik daar plots zin in kreeg.

Terrazza is nu voor mij een echte ontmoetingsplaats voor vrienden en familie geworden. Je wordt er ontvangen met een oprechte glimlach zoals ikzelf ook graag ontvangen word. Iedereen is er welkom! Jong en oud, dik en dun, van Latem of van ver weg!

Terrazza is een beetje thuiskomen en daarom hebben we bewust gekozen voor een eerlijke, kwalitatieve keuken zonder tierlantijntjes. Terrazza 2.0 is een positief verhaal en een feel good movie all-in one. Je komt er drinken en eten, je blijft er plakken en je vertrekt er weer met leuke herinneringen, met toffe verhalen. Dat is wat ik wou!

Isabelle De Bleeker – zaakvoerder.

Gezelligheid troef

Terrazza staat gekend om zijn schitterend overdekt terras. Dankzij de warmte-elementen en vloerverwarming geniet u op elk moment van gezonde buitenlucht. De open haard met grill brengt extra sfeer. Neemt u toch liever binnen plaats? Dan vertoeft u in een fris, stijlvol lounge interieur.

Er is tevens een aparte ruimte voorzien waar u ongestoord kan vergaderen, lunchen of een feestje houden.

Heeft u een vraag? Wenst u te reserveren?
Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor u!

7/7 open
De keuken is doorlopend open van 12u tot 22u.
Maandag – zondag: 11:00 tot 00:30

Wist je datjes
Feestje in het verschiet? Boek onze zaal binnenin en vraag een offerte op maat.
Geen zin om te koken? Alle gerechten op de kaart kunnen eveneens afgehaald worden. Handig en even lekker! Check onze Take Away sectie

Parkeren
U kan uw wagen makkelijk kwijt op de openbare parking op 50m van onze brasserie.